EHBO bij evenementen

Regelmatig zijn leden van onze vereniging als vrijwilliger aanwezig bij lokale evenementen. Zij brengen daar hun kennis indien nodig in praktijk. Deze EHBO-ers zijn voorzien van professioneel materiaal (incl. AED) en inzetbaar bij grote en kleine evenementen. Een kleine opsomming van evenementen: (binnen en buiten) sporttoernooien, feestavonden, avondvierdaagse, wielerrondes, motorraces, fietstochten, verschillende markten, muziekavonden. Eigenlijk overal waar een EHBO’er de organisatie een stukje zorg uit de handen neemt. 

Hulpverleners zijn EHBO’ers die zelfstandig EHBO-posten kunnen bezetten. Zij zijn voorzien van een verbandtas of –koffer met daarin door het Oranje Kruis aanbevolen inhoud.

Verzoeken tot assistentie hulpverlening
De verzoeken kunnen worden ingediend via het aanvraagformulier op deze website. De coördinator probeert dan vraag en aanbod op elkaar af te stemmen. In verband met de beschikbaarheid van de hulpverleners is tijdige aanvraag noodzakelijk.

De hulpverleningsorganisatie en het verbandmateriaal kosten geld. We ontkomen er daarom niet aan de organisatoren een factuur voor geleverde diensten te sturen.
Voor één dagdeel (2 EHBO’ers) betaalt u € 50.-, wilt u meer dagdelen of EHBO’ers, dan wordt dat naar rato berekend.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de coördinator evenementen (evenementen@ehbomuntendam.nl).

Tot slot: Onze vrijwilliger(s) stellen uw waardering in de vorm van een passend natje en droogje op prijs.